Minecraft Sistem Gereksinimleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft sistem gereksinimleri nelerdir? Minecraft kaç GB yer kaplar?
Windows bilgisayarınızın özelliklerini öğrenmek için:
Sol alt köşedeki Başlat menüsüne tıklayın.
Buradan Ayarlar ‘a tıklayın.
Şimdi çıkan seçeneklerden Sistem ‘e tıklayın (dizüstü bilgisayar şeklinde bir görünümü bulunmaktadır).
Ardından Hakkında > Cihaz (Bilgisayar) Özellikleri sıralamasını takip edin.
Minecraft Minimum Sistem Gereksinimleri |
İşlemci Intel Core i3 3210 | AMD A8 7600 APU veya eşdeğeri RAM 4 GB RAM Depolama Alanı 180 MB – 1 GB kullanılabilir alan GPU Intel HD Graphics 4000 veya AMD Radeon R5 serisi | NVIDIA GeForce 400 Serisi veya AMD Radeon HD 7000 serisi İşletim Sistemi 64 bit Windows 7 veya üstü Ekran çözünürlüğü 1024 x 768 veya daha iyisi Ağ Genişbant internet bağlantısı
Minecraft Işın İzlemeli (RTX) Sistem Gereksinimleri
İşlemci Intel Core i5 veya eşdeğeri RAM 8 GB RAM ve üzeri GPU DirectX donanım ışın izleme özellikli NVIDIA GeForce® RTX 20 Serisi veya üstü | AMD Radeon™ RX 6000 Serisi ve üstü Depolama Alanı 180 MB – 1 GB kullanılabilir alan İşletim Sistemi Windows 10 64-bit ışın izleme deneyimi için Windows işletim sisteminizi ve grafik sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir. Minecraft Sürümü 1.16.200 veya üzeri
NOT: Donanımınız ışın izlemeyi desteklemiyorsa, Minecraft Marketplace’ten ışın izleme içeriğini indiremezsiniz.
Mac cihazınızın özelliklerini öğrenmek için:
Ekranın sol üst köşesindeki Apple simgesine tıklayın.
Açılır menüden ilk sıradaki Bu Mac Hakkında yazılı kısma tıklayın.
Varsayılan olan Genel Bilgi sekmesi altında Sistem Raporu yazılı bir kısım olacak, buraya tıklayın.
Sol üstte Donanım yazılı sekmeye tıklayarak veya bunun altındaki ögelere tıklayarak her bir donanım parçasının özelliklerini öğrenebilirsiniz.
Minecraft Nedir?
Minecraft macOS Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: 10.9 Mavericks veya daha yenisini kullanan herhangi bir macOS 64-bit OS XCPU/ İşlemci: AMD A8 7600 APU veya eşdeğeriRAM: 4 GBGPU: NVIDIA GeForce 400 Serisi, AMD Radeon R5 serisi veya Intel HD Graphics 4000 (OpenGL 4.4)Çözünürlük: 1024×768 veya daha iyisiDisk Boş Alanı: 1 GB boş depolama alanı
Minecraft macOS Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: macOS 10.12 SierraCPU/ İşlemci: AMD A10 7800 veya eşdeğeriRAM: 8 GBGPU: NVIDIA GeForce 700 Serisi veya AMD Radeon Rx 200 Serisi (OpenGL 4.5)Çözünürlük: 1024×768 veya daha iyisiDisk Boş Alanı: 4 GB boş depolama alanı (daha düzgün bir deneyim için SSD önerilir)
Minecraft Sistem Gereksinimleri | Java Sürümü Minecraft Java Sürümü Minimum Gereksinimler
CPU: Intel Core i3-3210 3.2 GHz / AMD A8-7600 APU 3.1 GHz veya eşdeğeri
RAM: 4GB
GPU (Entegre): Intel HD Graphics 4000 veya AMD Radeon R5 serisi – OpenGL 4.4
GPU (Ayrı): Nvidia GeForce 400 Serisi veya AMD Radeon HD 7000 serisi – OpenGL 4.4
Depolama Alanı: 1 GB (en az)
İşletim Sistemi
Windows: Windows 7 ve üstü
macOS: 10.9 Mavericks veya daha yenisini kullanan herhangi bir 64-bit OS X
Linux: 2014’ten itibaren herhangi bir modern 64-bit sürümü
Minecraft Java Sürümü Önerilen Sistem Gereksinimleri
CPU : Intel Core i5-4690 3.5GHz / AMD A10-7800 APU 3.5 GHz veya eşdeğeri
RAM : 8GB
GPU : GeForce 700 Serisi veya AMD Radeon Rx 200 Serisi (entegre yonga setleri hariç) – OpenGL 4.5
Depolama Alanı : 4GB (SSD önerilir)
İşletim Sistemi (önerilen 64 bit):
Windows: Windows 10
macOS: macOS 10.12 Sierra
Linux: 2014’ten itibaren tüm modern dağıtımlar.
Aktivite
Şu an mesaj yazan görünmüyor...